Samsung вибачилася перед працівниками, які захворіли на рак

Samsung вибачилася перед працівниками, які захворіли на рак
Про ризик захворіти на рак під час роботи стало відомо, коли у 2007 році від лейкемії помер Хван Ю Мі, який працював на лінії виробництва чіпів Samsung

Постраждалі наполягають, щоб компанія Samsung видала компенсацію, вибачилася та вжила заходів щодо запобігання виникненню онкозахворювань у майбутньому

Компанія Samsung Electronics Co. офіційно вибачилася перед усіма працівниками, які мають онкозахворювання через шкідливі умови на виробництві. Про це повідомляє агентство Yonhap.

«Наші улюблені колеги та їхні сім’ї страждали протягом тривалого часу, але компанія Samsung Electronics не дбала про це раніше. Нам бракувало уваги до таких хворих, але ми оперативно вирішили цю проблему... Samsung Electronics також не контролювала цілком і повністю потенційні ризики для здоров’я на лінії виробництва чіпів і рідкокристалічних дисплеїв. Сьогодні ми хотіли б щиро перепросити працівників, які захворіли через таку роботу, а також їхні сім’ї», — сказав президент та виконавчий директор компанії Кім Гі Нам.

Як зазначається, про проблему стало відомо, коли у 2007 році від лейкемії помер Хван Ю Мі, який працював на лінії виробництва чіпів Samsung.

Постраждалі наполягають, щоб компанія Samsung видала компенсацію, вибачилася та вжила заходів щодо запобігання виникненню онкозахворювань у майбутньому.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: