Савченко не планує наразі вступати до Народного Руху України

Савченко повідомила, що не планує найближчим часом вступати до будь-якої парті

Народний депутат Надія Савченко не планує найближчим часом вступати до будь-якої партії, в тому числі і до Народного Руху України.

Про це нардеп заявила в ефірі програми «Перші про головне. Коментарі» на телеканалі ZIK.

Зокрема, депутат розповіла, що відвідувала збори НРУ і захоплюється діяльністю засновника Руху Вячеслава Чорновола: «Я вже раз побувала в партії. Дякую. Тепер буду пильно дивитись. Я побачила Чорновола, Хмару Лук’яненка. Я думала чому Україна зараз загинається, що вони не зробили. Що треба зробити, щоб вона врешті відбулась. Я почала ходити на збори партії Народних Рух України. Вони говорять правильні речі. Головне щоб за ними була дія. Тому я говорила про той Рух, який був ще до відродження Незалежності. І зараз є те саме Немає іншої назви крім Народного руху України. Бо тільки народ має рух».

Також, народний обранець повідомила, що не планує найближчим часом вступати до будь-якої партії, в тому числі- і до НРУ.

«Я не хочу стати проблемою для партії, щоб потім від мене відхрещувались, взявши мене. Я не спішу вступати в будь-яку партію. Я можу бути потужною силою для того, щоб Україна відбулася, за що і стояв Майдан, за що зараз гинуть люди на Донбасі, я інструмент. Це буде громадська платформа людей, які зрозуміли те, що політики усі перекручують, що вони хочуть задушити ЗМІ. Ми знаємо свій шлях і він дуже невигідний цьому світу», – наголосила Надія Савченко. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: