Савченко стверджує, що її психічне здоров'я перевіряли кожні півроку

Савченко стверджує, що її психічне здоров'я перевіряли кожні півроку
Надія Савченко

Я піддавалася перевірці кожні півроку

Народний депутат Надія Савченко повідомила, що за часів служби у Збройних силах України піддавалася перевірці щодо психічного стану кожні пів року. Про це вона заявила під час засідання комітету Верховної Ради з питань регламенту та організації роботи парламенту, який розглядає подання Генеральної прокуратури.

«Коли ви говорите, що офіцери до вас прийшли, то спочатку офіцери прийшли до мене. І були вони вже поставлені… Тому я дуже чудово знала, яка група зі мною працює, ким вона поставлена. Я чудово знала, які розмови пишуться й вирішила, якщо вже так, якщо ми виконуємо ці важкі операції, якщо ми ризикуємо бути постійно звинуваченими в «агенті» Кремля, ФСБ, Медведчука… Якщо вже ми ризикуємо попадати під такий брєд, так чому цей брєд не довести до кінця», – розповіла Савченко.

«Те, що ви говорите: «Психічно хвора», ви знаєте, намагалися не раз довести… Але до того не забувайте, що я 10 років служила в Збройних силах України. Причому в авіації. Я піддавалася перевірці кожні півроку. І будь-який інститут, будь-яка ваша перевірка покаже вам, що я – абсолютно здорова психічно людина, чого не скажеш про кожного народного депутата в сесійній залі Верховної Ради», – наголосила вона.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: