Савченко заради поліграфа погодилась їсти

Савченко заради поліграфа погодилась їсти
Надія Савченко в суді 

16 квітня нардеп продовжить участь у допиті на поліграфі

Підозрювана у підготовці терактів і повалення державної влади Надія Савченко погодилася перервати голодування на 3 дні, щоб пройти допит на поліграфі.

Про це повідомив її адвокат Олег Соловей.

«Надія Вікторівна погодилася призупинити голодування на 3 дні, щоб стан її здоров'я дозволив пройти поліграф. Я зараз іду за продуктами», - сказав він. 

За словами Солов'я, Савченко їстиме ті продукти, які дозволив у її стані вживати лікар ІТТ, 13, 14, 15 квітня, а 16 квітня продовжить участь у допиті на поліграфі.

«Вона три дні вживатиме незначні продукти, які лікар дозволив, для того, щоб показати суспільству, що вона не здійснювала інкримінованих їй злочинів і завершити процедуру поліграфа у понеділок», - сказав адвокат.

Він додав, що Савченко свій намір підтвердила відповідною заявою.

39231bd-savchenko-zayava

У вівторок, 10 квітня, адвокати Савченко повідомили про обшук у квартирі депутата.

До слова, у п’ятницю, 6 квітня, Надію Савченко, яка перебуває під арештом, відвідали лікарі.

Раніше повідомлялося, що у четвер, 5 квітня, допит народного депутата Надії Савченко на поліграфі не відбувся, але була проведена психофізіологічна експертиза.

Напередодні адвокат Віктор Чевгуз подав до Служби безпеки України заяву про самовідвід від захисту підозрюваної у підготовці теракту народного депутата Надії Савченко. 

Як відомо, 22 березня Верховна Рада дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт Савченко.

Перед голосуванням генеральний прокурор України виклав нардепам версію слідства. У Раді також продемонстрували оперативне відео, на якому Савченко та Рубан домовляються із військовими про стратегію й тактику перевороту.

У п’ятницю, 23 березня, Шевченківській суд Києва постановив взяти Савченко під варту. Нардепа відправили до ізолятора на 59 діб без права внесення застави.

Савченко оголосила про голодування.

Сестра Надії Савченко Віра пожалілась на погані умови у слідчому ізоляторі СБУ. 

Читайте також матеріал: «Бабах!». Як «пакували» Героя України

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: