Медики перевірили психологічний стан Савченко

Медики перевірили психологічний стан Савченко
Надія Савченко

Психологічний стан народного депутата Савченко, яку підозрюють у плануванні теракту, перевірили у закритому режимі

У четвер, 5 квітня, допит народного депутата Надії Савченко на поліграфі не відбувся, бо не були узгоджені всі процесуальні питання. Але провели психофізіологічну експертизу. Про це повідомляє телеканал «112 Україна».

Відзначається, Савченко не погодилася на допит, оскільки не були узгоджені всі процесуальні питання. Зокрема, адвокати нардепа повідомили, що їм не дозволили ознайомитися з матеріалами справи, через що вони не могли підготуватися до допиту.

Тому було проведено тільки дослідження психологічного стану Савченко, яке тривало близько години в закритому форматі. Допит, обіцяє сторона захисту, може бути проведений наступного разу, коли будуть узгоджені всі процесуальні моменти.

Напередодні адвокат Віктор Чевгуз подав до Служби безпеки України заяву про самовідвід від захисту підозрюваної у підготовці теракту народного депутата Надії Савченко. 

Як відомо, 22 березня Верховна Рада дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт Савченко.

Перед голосуванням генеральний прокурор України виклав нардепам версію слідства. У Раді також продемонстрували оперативне відео, на якому Савченко та Рубан домовляються із військовими про стратегію й тактику перевороту.

У п’ятницю, 23 березня, Шевченківській суд Києва постановив взяти Савченко під варту. Нардепа відправили до ізолятора на 59 діб без права внесення застави.

Савченко оголосила про голодування.

Віра Савченко, сестра нардепа Надії, яку підозрюють в організації теракту у парламенті, пожалілась на погані умови у Слідчому ізоляторі СБУ. 

Читайте також матеріал: «Бабах!». Як «пакували» Героя України

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: