СБУ готова надати охорону нардепу Шухевичу

СБУ готова надати охорону нардепу Шухевичу
Юрій Шухевич

У СБУ вже розпочато оформлення необхідних документів

В Службі безпеки України вже працюють над проханням керівника фракції Радикальної партії Олега Ляшка щодо надання державної охорони народному депутатові Юрію Шухевичу. Про це сказав у коментарі Радіо Свобода керівник апарату голови СБУ Олександр Ткачук.

«Якщо СБУ отримає наказ, то ми його негайно виконаємо, але й зараз, не чекаючи наказу, наша служба працює над цим питанням. Хочу наголосити, що оскільки звернення від пана Ляшка пролунало і до президента, і до СБУ, то фактично два органи державної влади працюють паралельно», – сказав він.

За словами Ткачука, вже розпочато оформлення необхідних документів, які передбачають у разі виявлення законних підстав надання державної охорони особам, життю яких загрожує небезпека.

Сьогодні з парламентської трибуни Олег Ляшко, посилаючись на повідомлення з надійних джерел, заявив, що члену фракції Радикальної партії Юрію Шухевичу загрожує небезпека. Ляшко вважає, що смерть однофракційця хочуть використати «для дестабілізації ситуації та для реалізації московського плану підриву України зсередини».

Як відомо, Юрій Шухевич є сином головнокомандувача УПА Романа Шухевича.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: