СБУ ліквідувала терористів, які збиралися дестабілізувати ситуацію на Херсонщині

Спецслужба запобігла терактам, які бойовики планували здійснити у 20-х числах квітня, а також у День перемоги над нацизмом.

Служба безпеки України ліквідувала терористичну групу, яка намагалася дестабілізувати ситуацію в Херсонській області під час відзначення 71-ї річниці Дня Перемоги над нацизмом. Про це повідомила речник СБУ Олена Гітлянська на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Терористи, фінансовані та керовані представниками спецслужб РФ, відповідальні за вибух, що стався 14 квітня у смт Новоолексіївка Генічеського району. Нагадаємо, що тоді одна людина загинула та ще шестеро отримали поранення різного ступеню тяжкості", - йдеться в повідомленні.

За словами речниці СБУ, під час розслідування цього теракту співробітники спецслужби запобігли ще одному вибуху, що мав статися у 20-х числах квітня у Генічеську.

"Під час обшуку в автомобілі терористів співробітники СБУ спільно з поліцією вилучили пластид у тротиловому еквіваленті майже 40 кг", - написала Гітлянська. Наразі тривають необхідні оперативно-слідчі дії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: