СБУ спіймала молодиків, які запустили квадрокоптер над військовою частиною

СБУ спіймала молодиків, які запустили квадрокоптер над військовою частиною
Квадрокоптер, якого молодики запустили над військовою частиною

Чотири мешканці Херсону здійснили запуск квадрокоптера та направили його на територію частини

Співробітники Служби безпеки України затримали групу молодиків, які намагалися запустити квадрокоптер у безпосередній близькості від території військові частини у Херсоні. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

«3 жовтня 2017 руку близько дев’ятої години вечора, незважаючи на численні попередження у засобах масової інформації щодо впровадження у військових частинах ЗСУ посилених охоронних заходів, чотири мешканці Херсону здійснили запуск квадрокоптера та направили його на територію частини, яка виконує важливі завдання із захисту наших південних рубежів», - йдеться в повідомленні.

Спроби молодиків відразу ж були припинені СБУ спільно з військовослужбовцями Збройних сил України, безпілотник вилучений.

Тривають невідкладні слідчі дії. Затримані надають пояснення правоохоронцям щодо дійсних мотивів та мети використання ними квадрокптера поряд з військовою частиною.

Як повідомляв «Главком», в ніч на 27 вересня в селищі поблизу Вінниці сталися вибухи на складах з боєприпасами та зброєю.

Військова прокуратура внесла до ЄРДР відомості за фактом вчинення диверсії у місті Калинівка Вінницької області, де напередодні сталася пожежа на військових складах, загалом відпрацьовуються чотири основні слідчі версії вчинення кримінального правопорушення.

Військові експерти вказують на ознаки теракту у вибухах під Вінницею.

Збройні сили України посилили охорону військових об'єктів по всій країні. 

Читайте також статтю «Главкома»: Провісники Апокаліпсиса. Що передувало вибухам у Калинівці і чому про це мовчить влада?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: