СБУ затримала на Донеччині інформатора «ДНР»

СБУ затримала на Донеччині інформатора «ДНР»
Співробітники СБУ
Фото: Апостроф

Мешканця Горлівки затримали на контрольному пункті в’їзду-виїзду «Майорське»

Співробітники Служби безпеки України затримали в Донецькій області інформатора терористичної організації «ДНР».

Про це повідомляє прес-служба відомства.

Оперативники спецслужби затримали мешканця Горлівки на контрольному пункті в’їзду-виїзду «Майорське» при спробі перетнути лінію зіткнення з боку тимчасово окупованої території.

«Зловмисник входив до складу інформаторської мережі одного з незаконних збройних формувань та передавав бойовикам дані про місця розміщення особового складу і техніки ЗСУ в районі проведення антитерористичної операції», - розповіли в СБУ.

Як встановили співробітники Служби безпеки України, інформацію поплічник терористів отримував під час періодичних поїздок на підконтрольну Україні територію для вирішення питань з поновлення видачі пенсії його батьку.

Наразі тривають слідчі дії.

До слова, в ніч на 30 червня 2017 року прикордонники Херсонського загону спільно з військовослужбовцями ЗС України в Херсонській області затримали двох невідомих без документів, і згодом встановили, що затримані є військовослужбовцями прикордонної служби ФСБ РФ.

Пізніше прикордонна служба ФСБ РФ направила звернення українській стороні, в якому просила надати інформацію про двох російських військовослужбовців, які загубилися в Україні.

Українські прикордонники розцінили це як підтвердження того, що затримані є військовими РФ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: