Сенцов отримає від Польщі нагороду Pro Dignitate Humana

Сенцов отримає від Польщі нагороду Pro Dignitate Humana

Премія Pro Dignitate Humana («За людську гідність»), заснована в 2012 році міністром закордонних справ Республіки Польщі

Польський міністр закордонних справ заявив Яцек Чапутовіч заявив, що Польща підтримуватиме Україну в протидії російській агресії, український політв'язень Олег Сенцов отримає нагороду Pro Dignitate Humana. Про це повідомляється у Тwitter посольства України у Польщі.

«Польща підтримуватиме Україну в протидії російській агресії, не визнає нелегальної анексії Росією Криму. Польща прийняла рішення присвоїти Олегу Сенцову нагороду Pro Dignitate Humana» - заявив Міністр закордонних справ Польщі Чапутовіч. 

Премія Pro Dignitate Humana («За людську гідність»), заснована в 2012 році міністром закордонних справ Республіки Польщі, присуджується за самовіддану і безкомпромісну діяльність на захист прав осіб, що піддаються переслідуванням і репресіям, за непохитну позицію в захисті прав особистості та поваги до людської гідності.

Нагадаємо, фіналістами цьогорічної премії Сахарова стали український політв’язень Олег Сенцов, 11 неурядових організацій, що рятують мігрантів у Середземноморському регіоні, та активіст з Марокко Насір Зефзафі. 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: