Столичний забудовник викладе 150 тис. грн, щоб потренуватися з мером Кличком

Столичний забудовник викладе 150 тис. грн, щоб потренуватися з мером Кличком
Брати Клички

Загалом, стати в стійку з колишнім титулованим боксером виявили бажання вісім учасників

Благодійна організація «Благодійний фонд імені Св. Луки (Войно-Ясенецького)» розіграла тренування з міським головою Києва і багаторазовим чемпіоном з боксу у важкій ваговій категорії Віталієм Кличком.

Про це повідомляється у системі ProZorro.Продажі.

Аукціон відбувся сьогодні з початковою ціною 1 тис. грн.

Участь у ньому взяли вісім учасників. Найбільшу ціну – 150 тис. грн - запропонував Михайло Юрійович Булигін. Наразі вирішується питання оголошення переможця.

В мережі людина з ініціалами М.Ю.Булигін є відомим столичним забудовником.

«Я радий, що в аукціоні на Prozorro визначився переможець, з яким я із задоволенням поділюся секретами спортивного тренування. Впевнений, це буде цікаво та корисно. І  не тільки для того, хто тренуватиметься, - адже ці 150 тисяч гривень підуть на благодійність», - зазначив Віталій Кличко. 
 
Мер відзначив, що всі кошти від аукціону спрямують на купівлю апарату штучної вентиляції легень в дитячу клініку Інституту нейрохірургії. “Дуже добре, коли успішно втілюються соціальні ініціативи і благодійні акції, які допомагають рятувати і змінювати життя людей. Якщо я маю можливість, то завжди залюбки долучаюся до таких заходів. Тож коли представники системи Prozorro запропонували мені виставити на аукціон свій лот, я без жодних вагань погодився. Спільно будемо робити добрі справи”, - підкреслив Віталій Кличко. 
 
За умовами аукціону, тренування має відбутися протягом наступного місяця з дня торгів. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: