Шеф-редактора кремлівського каналу, який завзято «боровся за інтереси Росії», побили просто на робочому місці

Шеф-редактора кремлівського каналу, який завзято «боровся за інтереси Росії», побили просто на робочому місці
Фото: newslab.su

Тепер уже колишній працівник телеканала «Россия» шукає захисту у «незалежних ЗМІ»

Колишнього шеф-редактора програми «Вести», яка виходить на телеканалі «Россия» (холдинг ВДТРК) Дмитра Скоробутова побили на робочому місці, після чого звільнили. Про це на своїй сторінці у Facebook написав журналіст телеканала «Дождь» Сергій Єрженков, посилаючись на лист Скоробутова, який надійшов на поштову скриньку «Дождя».

«Мене звуть Дмитро Скоробутов… 17 серпня 2016 року мене було побито на робочому місці і в робочий час своїм співробітником – режисером... Режисер – алкоголік», – наводить фрагмент листа Сергій Єрженков.

Далі у листі ідеться про те, що керівництво ВДТРК встало на бік режисера-алкоголіка, а шеф-редактора, що 15 років вірою і правдою відслужив каналу, звільнили без вихідної допомоги. Будь-які спроби домогтися справедливості і… поскаржитися до трудової інспекції виявилися марними. «Щоб хоч якось захистити себе, – пише автор листа, – мені доводиться інформувати про правове свавілля ВДТРК незалежні засоби масової інформації, прес-служби проектів типу «Відкрита Росія», прес-служби посольств тих країн, які цінують свободу слова».

Щоправда, зауважує Єрженков, за місяць до бійки з режисером-алкоголіком шеф-редактор Скоробутов про країни, де цінують свободу, думав інакше. З інтерв'ю красноярській газеті: «Я просто роблю свою роботу, роблю новини, чесно і професійно; певною мірою захищаю інтереси Росії, особливо зараз, коли проти нас ведеться інформаційна війна ...»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: