Школярам Миколаєва роздавали дивну брошуру з правила безпеки для повій

Школярам Миколаєва роздавали дивну брошуру з правила безпеки для повій

Представники організації не стали морочити голову і принесли школярам літературу, призначену для робітниць секс-бізнесу

Після лекції про проблему СНІДу учням однієї зі шкіл Миколаєва роздали брошури «Ти у себе одна» з правилами безпеки для дівчат, які займаються секс-бізнесом.

За словами бабусі однієї з учениць, в школу прийшли представники громадських організацій і попросили дозволу прочитати старшокласникам лекцію про те, як захиститися від СНІДу, пише svidok.info.

Адміністрація школи погодилася на пропозицію. Правда, дирекція школи навіть подумати не могла, що після лекції старшокласникам вручать посібник, який вчить, як «зберегти життя і не тільки», якщо ти займаєшся секс-бізнесом.

«Ти вибрала дуже небезпечну професію, але якщо будеш завжди дотримуватися цих простих правил, то отримаєш шанс прожити довге життя ...», - таким напутнім словом супроводжується подальший текст.

Крім правил про методи контрацепції в брошурі також опубліковані поради «на кожен день». Наприклад, як брати оплату з клієнтів, домовлятися з «подругами» про сигнали допомоги і які місця для «обслуговування» краще вибирати.

Представники організації не стали морочитися і принесли школярам літературу, призначену для робітниць секс-бізнесу, вважають журналісти. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: