Шмигаль розповів, куди підуть гроші з пакету допомоги ЄС

Шмигаль розповів, куди підуть гроші з пакету допомоги ЄС
Денис Шмигаль зазначив, що ЄС «оперативно відреагував» на потреби України в захисті населення від поширення коронавірусу та виділив пакет допомоги у розмірі 80 млн євро (майже 2,5 млрд грн)

За словами прем'єр, кошти будуть спрямовані на підтримку української системи охорони здоров’я, економіки (зокрема малих і середніх підприємств) та тих, хто найбільше постраждав від кризи

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль подякував ЄС за виділення 80 мільйонів євро допомоги і запевнив, що гроші підуть на підтримку системи охорони здоров'я, економіки й найбільших постраждалих від кризи. Про це глава уряду зазначив у Telegram.

«Ми повинні продемонструвати єдність та активізувати нашу співпрацю, щоб спільно подолати поточні виклики! Вдячні представникам Європейського Союзу за підтримку дій Уряду в боротьбі з розповсюдженням COVID-19», - написав Шмигаль.

Він нагадав, що ЄС «оперативно відреагував» на потреби України в захисті населення від поширення коронавірусу та виділив пакет допомоги у розмірі 80 млн євро (майже 2,5 млрд грн).

За його словами, ці кошти будуть спрямовані на підтримку української системи охорони здоров’я, економіки (зокрема малих і середніх підприємств) та тих, хто найбільше постраждав від кризи.

Раніше Європейська комісія оголосила про виділення коштів на підтримку України. Перший пакет підтримки складає приблизно 80 млн євро.

Як повідомлялось, 29 березня кількість виявлених випадків захворювання на коронавірусну інфекцію в Україні збільшилася на 62 до 480, кількість померлих від захворювання - на 2 людини до 11.

Кабінет Міністрів продовжив карантин і ввів надзвичайну ситуацію у всіх регіонах до 24 квітня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: