Штаб Клінтон назвав Трампа «нікчемним бізнесменом»

Штаб Клінтон назвав Трампа «нікчемним бізнесменом»
Дональд Трамп уникав сплати податків протягом 18 років через величезні збитки

Штаб Клінтон назвав «бомбою» публікацію The New York Times про збитки Трампа

Представник кампанії Хілларі Клінтон Роббі Мук заявив, що стаття The New York Times про те, що кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп уникав сплати податків протягом 18 років через збитки в розмірі $ 916 млн доларів, свідчить про колосальні невдачах в бізнесі республіканця. Заяву Мука Клінтон привела в своєму Facebook.

«Ця доповідь як бомба, що показує колосальний характер минулих невдач в бізнесі Дональда Трампа і як довго він може уникати сплати будь-яких федеральних прибуткових податків взагалі», - сказав Мук. Він також зазначив, що тепер, коли все вже стало відомо, чому б Трампу «не піти далі і не опублікувати свої звітні дані, щоб показати нам, наскільки він «розумний».

Раніше газета The New York Times повідомила про те, що отримала доступ до документів про податкові відрахування Трампа, з яких випливає, що в 1995 році він отримав збитки в розмірі $ 916 млн доларів і міг отримати право легально знизити свої податкові виплати протягом 18 років.

Як пише видання, збиток стався через помилки в управлінні трьома казино в місті Атлантік-Сіті, невдалої спроби Трампа зайнятися бізнесом в сфері авіаперевезень, а також через покупки їм готелю Plaza на Манхеттені.

Нагадаємо, журналісти також з'ясували, що Дональд Трамп в молодості засвітився у порнофільмі

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: