Силовики сьогодні зберуться на екстрене засідання

Силовики сьогодні зберуться на екстрене засідання

Засідання проведуть у зв’язку з останніми подіями в Україні

Сьогодні відбудеться екстрене засідання правоохоронних органів. Про це журналістів повідомили у прес-службі Національної поліції України.

«Сьогодні відбудеться екстрене засідання керівництва силових органів»,- зазначили у прес-службі.

При цьому саме цим пояснюється скасування візиту голови Нацполіції Сергія Князєва на відкриття міжнародних змагань серед підрозділів спеціального призначення KORD CHALLENGE-2017.

Екстрене засідання відбуватиметься у зв’язку з останніми подіями в Україні, зокрема вибухом ввечері 25 жовтня біля офісу телеканалу Espreso у Києві та вбивством ветерана АТО Аміни Окуєвої біля Глевахи під Києвом ввечері 30 жовтня. Водночас, поки що у прес-службі Нацполіції не повідомляють деталей засідання. 

Як повідомляв «Главком», 30 жовтня ввечері автомобіль, в якому їхала Окуєва, був обстріляний на залізничному переїзді біля селища Глеваха Київської області. В результаті отриманих поранень Аміна загинула, її чоловік Адам Осмаєв отримав поранення. 

Внаслідок збройного нападу, в якому загинула Окуєва, її чоловік Осмаєв отримав кульове поранення в ногу.

В мережі також з’явилися перші фото та відео з місця вбивства Окуєвої під Києвом.

Крім того, сьогодні НАБУ проводило обшуку у сина глави МВС Арсена Авакова - Олександра.

ЗМІ також повідомили, що Олександр Аваков затриманий.

Наразі сина Авакова мають доставити у Солом'янський суд столиці, де вже перебувають люди зі зброєю

У соцмережі з’явилися фото і відео з місця обшуку.

За даними джерел, обшуки відбулися у рамках розслідування справи щодо закупівлі МВС рюкзаків наприкінці 2014-го - на початку 2015 року. У лютому 2016 року програма «Схеми» (виходить на «Радіо Свобода» і телеканалі «UA:Перший») оприлюднила таємний відеозапис, імовірно, зроблений у грудні 2014 року в кабінеті колишнього заступника міністра внутрішніх справ України Сергія Чеботаря. На ньому господар кабінету нібито домовляється про сумнівну процедуру держзакупівлі партії рюкзаків для обласних управлінь МВС із людиною, яку автори розслідування ідентифікували як сина Авакова.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: