Синоптики дали прогноз погоди на Великдень

Синоптики дали прогноз погоди на Великдень

Цьогоріч очікується аномально теплий квітень

Синоптики розповіли, якою ймовірно буде погода у Світле Воскресіння - 19 квітня 2020 року.

Зокрема, синоптик Володимир Деркач прогнозує аномально теплу весну. У березні температурні показники були вищі, ніж норма, і аналогічну тенденцію має показати й квітень.

Також фахівець відзначив, що вночі все ж можливі заморозки на ґрунті. Псувати погоду будуть також короткочасні похолодання й опади.

На Великдень погода буде теплою, але очікуються сильні вітри. При цьому до свята не буде значних опадів, вони очікуються ближче до кінця квітня.

По-літньому тепла погода прийде в Україну вже в травні.

А ось завтра очікується переважно тепла сонячна погода зі слабким вітром. Тим часом у Приазов'ї та окупованому Криму ймовірні сильні пориви. Опади завтра не передбачаються.

В ніч на Благовіщення будуть заморозки (-2... +4), а вдень потеплішає до +12+18. Виняток становитиме Схід з +9+13 градусами й Захід, де буде +15+20 тепла.

У Києві 7 квітня буде тепло і сонячно, вітер південно-східний слабкий. Температура повітря +16+17 градусів.

Такою буде погода аж до 10 квітня. Тоді в країну прийде атмосферний фронт, який принесе дощі.

Синоптики дали несподіваний прогноз на Благовіщення: мороз і сонце

До речі, в народі кажуть, якою буде погода на Благовіщення, такою буде погода на Великдень, але якщо 7 квітня занадто тепло, то Великдень буде холодним.

Синоптики Українського гідрометцентру згодні з прогнозом Наталки Діденко. Детальний прогноз температур вони показали на карті погоди по регіонах. На них видно, що заморозки вночі вірогідні всюди, крім південних областей.

_12197

До слова. мер охопленого коронавірусом міста на Тернопільщині розповів, як працюватимуть церкви на Великдень.

Українські телеканали транслюватимуть великодні богослужіння під проводом Святішого Отця Папи Франциска, а також богослужіння у латинському обряді з Києва.

Синод Української православної церкви напрацює практичні рекомендації для духівнитва і мирян на Великдень у зв'язку з продовженням карантину.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: