Сироїд образилась, що журналісти підгледіли, як вона купує колготи під час засідання Ради

Сироїд образилась, що журналісти підгледіли, як вона купує колготи під час засідання Ради

Вважаю, що це нормально, коли людина користується інтернетом для того, щоб купити собі шкарпетки, зазначила Сироїд

Віце-спікер Верховної Ради Оксана Сироїд в інтерв'ю «Главкому»  заявила, що не розуміє, чому купівля шкарпеток так усіх зацікавила.

«Я ніколи нічого такого не роблю з планшетом, щоб мені треба було за це переживати. Я розумію, що коли я читаю закон або новини, то це нікого не цікавить, нікого не збуджує. А от коли ти намагаєшся купити собі через інтернет щось – інша історія. Хоча я не знаю, чому навколо цього виник такий ажіотаж? Чому купівля мною шкарпеток так усіх зацікавила? У мене робочий час триває 16–18 годин на добу. Я тут, у Верховній Раді, завжди вже о восьмій ранку. Додому приходжу за північ. І у зв’язку зі зміною кліматичних умов я не мала часу купити шкарпетки. Фізично. Бо це треба в робочий час вийти до магазину, чого я собі дозволити не можу. Я не вважаю, що я зробила щось непристойне. Навпаки, вважаю, що це нормально, коли людина користується інтернетом для того, щоб купити собі шкарпетки», - заявила Сироїд.

За її словами, у більшості випадків журналісти фотографують і показують те, що жодним чином не свідчить про роботу парламентаря.

«Нещодавно ми мали розмову зі спікеркою швейцарського парламенту Крістою Марквальдер. Вона розповіла, що одного разу журналісти сфотографували в залі депутата, який чи то позіхав, чи щось таке робив. Фото було опубліковано. І після того вона одноосібно заборонила (там спікер має право на такі рішення) фотографувати депутатів у такий спосіб, що не стосується діяльності парламентарів, але може їх дискредитувати. І журналісти прислухались. А у нас у більшості випадків фотографують і показують те, що жодним чином не свідчить про роботу парламентаря: годинники, сумочки, планшети, СМСки… Так, але у нас це стало вже самоціллю: показати, щоб показати. Напевно, треба трошки по-іншому до цього ставитися. У мене немає бажання комусь щось забороняти, та хочеться, щоб журналісти показували й роботу. Але я відкрита: все, що сфотографуєте, – все ваше», - зазначила віце-спікер Верховної Ради.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: