Ситник і Холодницький переконують, що у них усе добре «попри заздрощі колег»

Ситник і Холодницький переконують, що у них усе добре «попри заздрощі колег»
Холодницький і Ситник

НАБУ і САП – це єдиний механізм, переконує Холодницький

Глава Національного антикорупційого бюро Артем Ситник та керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький на спільний прес-конференції висловили захоплення від спільної роботи відомств.

Так, говорячи про САП, Ситник сказав: «Я особисто пишаюсь тим, що працюю з цими людьми. Ми разом із САП досягли значних результатів». Він також подякував керівнику САП Назару Холодницькому за те, що «взявся за роботу, як тільки зайшов до приміщення».

У свою чергу глава САП наголосив, що у його відомства з НАБУ «робота спільна, відповідальність також спільна» і їм вдається ефективно співпрацювати «попри критику, попри зазрощі наших інших колег».

«Хай там хто що каже, НАБУ і САП – це єдиний механізм», – додав Холодницький.

«Мрія багатьох колег – це розбрат між нашими відомствами», – зазначив Ситник і додав, що скарга, презентована генпрокурором Юрієм Луценком – це робочий момент і штатна ситуація. Він додав, що кожна справа детективів НАБУ завжди обговорюється із прокурорами САП.

«Що насправді відбулось? Нічого не відбулось. Назар Іванович підтвердить, що у нас відбуваються гарячі дискусії з тих чи інших справ». Холодницький погодився із Ситником: «Інакше ніяк… Ми не можемо дозволити йти на голослівних фактах і бездоказовій базі до суду. Це буде просто посміховисько».

Як повідомлялось, раніше генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що отримав від НАБУ листа з проханням притягнути до відповідальності керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького. «На жаль, тепер НАБУ заважає САП. Я дуже сподіваюся, що ми зможемо допомогти двом шановним керівникам разом працювати і доводити справи до суду», – додав Луценко.

Детальніше читайте в інтерв’ю Назара Холодницького «Главкому»

У свою чергу НАБУ заявило, що не просило генерального прокурора Юрія Луценка притягнути главу Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького до відповідальності, однак поскаржилося на нього.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: