Ситник: НКРЕКП не співпрацює з НАБУ щодо справи схеми «Роттердам+»

Ситник: НКРЕКП не співпрацює з НАБУ щодо справи схеми «Роттердам+»

За словами Ситника, всі наявні в НАБУ документи були отримані в результаті обшуку

Глава Національного Антикорупційного бюро Артем Ситник заявив, що у справі розслідування схеми «Роттердам+» НКРЕКП не співпрацює з НАБУ.

Про це він сказав на засіданні Антикорупційного комітету у середу, 3 жовтня.

За словами Ситника, всі наявні в НАБУ документи були отримані в результаті обшуку.

Глава НАБУ повідомив, що справа знаходиться на фінальній стадії розслідування, очікуються результати експертиз. 

«Попередньо, переплата за електроенергію оцінюється в 15 млрд грн», - заявив Ситник.

Нагадаємо, глава НАБУ Артем Ситник 3 жовтня прибув на засідання Антикорупційного комітету Ради, де має звітувати про діяльність бюро в першому півріччі 2018 року.

Ситник на засіданні 3 жовтня заявив, шо акції перед НАБУ організував перший заступник голови Служби безпеки України Павло Демчина. Також Демчина, за словами голови НАБУ, був ініціатором скандальних рекламних бордів у метрополітені.

Як відомо, 1 жовтня в столичному метро з’явилися рекламні борди, на яких була розміщена інформація, згідно з якою керівник Національного антикорупційного бюро Артем Ситник обіцяв назвати прізвища топ-корупціонерів на засіданні профільного комітету Верховної Ради 3 жовтня.

Користувачі соцмереж розцінили появу такої реклами як неофіційний початок передвиборчої кампанії до президентських виборів. Про свою участь у виборах Ситник не заявляв, проте деякі ЗМІ робили припущення, що директор НАБУ все-таки це планує.

Національне антикорупційне бюро заперечило причетність до розміщення реклами із зображенням директора НАБУ Артема Ситника на станціях київського метрополітену.

2 жовтня рекламні борди із Ситником були демонтовані.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: