Ситуація в АТО: військові зазнали обстрілів з мінометів та зенітної установки, є поранений

Ситуація в АТО: військові зазнали обстрілів з мінометів та зенітної установки, є поранений
Український військовий
Фото: прес-служба Міноборони

Загалом від опівночі незаконні збройні формування 11 разів порушили перемир’я

Від початку цієї доби російсько-окупаційні угруповання продовжували порушувати мирні домовленості і, застосовуючи міномети, обстрілювали українські позиції. Про це інформує прес-центр Штабу АТО.

За його даними, на підступах до Донецька бойовики тричі били з 82-міліметрових мінометів і піхотного озброєння по оборонцях Зайцевого. У результаті одного з цих обстрілів був поранений український військовий. Крім того, ворог застосовував міномети калібрів 120 та 82 міліметри неподалік Пісків.

На Маріупольському напрямку загарбники вели вогонь із мінометів, озброєння БМП та зенітної установки біля Широкиного і Водяного.

А на Луганському напрямку факти застосування противником стрілецької зброї зафіксовані неподалік Новоолександрівки та Луганського.

Загалом від опівночі незаконні збройні формування 11 разів порушили перемир’я. На більшу половину обстрілів сили АТО відповідали переважаючим вогнем із піхотного озброєння.

Нагадаємо, за минулу добу незаконні збройні формування 33 рази порушили перемир’я. Сили АТО 24 рази вогнем із піхотного озброєння жорстко пригнічували активність ворога.

Унаслідок бойових дій отримали поранення двоє українських захисників.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: