Скандал у соцмережі. Власник клініки «Оберіг» звинуватив колишнього заступника голови Адміністрації президента у брехні

Скандал у соцмережі. Власник клініки «Оберіг» звинуватив колишнього заступника голови Адміністрації президента у брехні

Екс-заступник голови Адміністрації президента Василь Базів написав, що Марина Порошенко нібито володіє клінікою «Оберіг»

Українською Facebook-спільнотою шириться новий скандал. Колишній заступник голови Адміністрації президента у часи Кучми  Василь Базів написав, що приватна клініка «Оберіг» нібито належить першій леді Марині Порошенко.

За словами колишнього чиновника, заступник директора «Оберега» Олег Петренко очолив Службу здоров’я, якій МОЗ виділить 50 мільярдів гривень. І це нібито створить нову схему розкрадання бюджетних коштів. «50 мільярдів медична реформа забрала від МОЗ і віддає так званій Службі здоров'я. Хто очолив дивну службу? Пан Петренко.  Хто такий? Заступник директора приватної фірми «Оберіг». Що за фірма? Власник - Марина Порошенко», - написав екс-чиновник.

Один із співвлаників клініки, бізнесмен Олександр Деркач у відповідь звинуватив Базіва у брехні. «Доповідаю. Власниками Клініка «Оберіг» є я, Федір Шпиг і Віктор Рибчук. Про що ми неодноразово згадували у себе в блогах. Ми її створили з нуля 10 років тому. Продавши банк Аваль і заплативши всі податки державі. Ні пані Марина, ні інші члени сім’ї президента до нашої клініки не мали і не мають ніякого відношення. Точка. Олег Петренко дійсно працював у нас до 2015 року. Останні три роки, наскільки мені відомо, був заступником директора в клініці Ісіда. Знаю його як людину розумну, освічену і сучасну. Про його призначення я і мої партнери дізнались з преси. Привітали. Побажали успіхів у роботі», - написав Деркач у Facebook.

Після цього Базів заявив, що Марина Порошенко, можливо, і не є власником приватної клініки «Оберіг», а за Деркача вступився київський бізнесмен Гарик Корогодський.

Далі - краще. Василь Базів назвав Олександра Деркача кагебістом та комсомольцем.

 Врешті-решт, екс-чиновник видалив свій скандальний пост із соцмережі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: