Скандал з мапою без Криму: колишню чиновницю з Броварів вигнали з «Укропу»

Скандал з мапою без Криму: колишню чиновницю з Броварів вигнали з «Укропу»
Колишній начальник відділу культури Броварської міськради Інна Савченко

Екс-чиновниця з Броварів Інна Савченко більше не має стосунку до партії «Укроп»

Вже колишній начальник відділу культури Броварської міськради Інна Савченко, яка відповідала за оформлення міської сцени до Дня Незалежності, була членом партії «Укроп», але після інциденту з мапою без Криму позбавлена партійного квитка.

Про це керівник прес-служби партії Євгенія Кравчук повідомила у Фейсбуці.

 «Колишня начальниця управління культури Броварської міськради Інна Савченко більше не є членом УКРОПу. Вона залишила партію через резонансний інцидент із мапою України, яку вивісили на сцені, влаштованій з нагоди Дня Незалежності. На карті, за друк якої відповідав департамент екс-укропівки, не було окупованих Донбасу та Криму», - зазначила Кравчук.

Раніше сама Савченко повідомила журналістам, що її звільнили з посади начальника відділу культури Броварської міськради за цей банер.

630_360_1503999621-3674

Як повідомлялося, до урочистостей з нагоди Дня прапора та Дня Незалежності України цього року у Броварах перед міською держадміністрацією встановили сцену з картою України без Криму та частини Донбасу. Тоді ж у міській раді Броварів заявили, що вони не відповідають за організацію святкування. В поліції повідомили про початок розслідування інциденту.

Посаду начальника відділу культури Броварської міської ради Савченко обіймала з грудня 2016 року.

Українська політична партія «Укроп» (повна назва «Українське об'єднання патріотів») зареєстрована 15 червня 2015 року. Серед засновників партії - Геннадій Корбан, проти якого було порушено кілька кримінальних справ, які стосуються періоду його перебування у керівництві Дніпропетровської ОДА, зокрема, перевищення службових повноважень.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: