SkyUp хоче відкрити нові рейси до чотирьох країн

SkyUp хоче відкрити нові рейси до чотирьох країн
На початку літа у SkyUp стартують перельоти до Батумі, Ларнаки, Ріміні, Неаполя, Сицилії, Аліканте і Тенеріфе

Лоукостер просить дозволу на відкриття нових авіамаршрутів з України

Державна авіаційна служба України в четвер, 27 грудня, розгляне заяви української лоукост-авіакомпанії SkyUp на нові рейси до чотирьох країн – Чорногорії, Чехії, Албанії та Ізраїлю.

Про це повідомляється в порядку денному засідання Державіаслужби.

Зокрема, лоукостер просить дозволу відкрити з 31 березня 2019 року такі нові рейси: Подґоріца (Чорногорія) – Київ, Харків, Львів та Запоріжжя (зі столиці SkyUp планує літати тричі на тиждень, з інших трьох міст – двічі); Прага (Чехія) – Львів, Харків, Одеса (тричі на тиждень з кожного міста); Карлові Вари (Чехія) – Київ (тричі на тиждень).

Також SkyUp планує відкриття з 31 березня рейсів Тель-Авів (Ізраїль) – Харків (двічі на тиждень) та Тирана (Албанія) – Харків (двічі на тиждень).

Крім того, компанія просить збільшити кількість своїх щотижневих рейсів в Іспанію, Грузію, Болгарію і на Кіпр. Зокрема, за напрямком Аліканте (Іспанія) – Київ (з двох до трьох рейсів на тиждень); Батумі (Грузія) – Київ (з трьох до десяти рейсів на тиждень); Бургас (Болгарія) – Київ (з трьох до п'яти рейсів на тиждень); Ларнака (Кіпр) – Київ (з трьох до п'яти рейсів на тиждень).

Як повідомлялося раніше, у травні-червні у SkyUp стартують перельоти за такими напрямками з Києва: Батумі, Ларнака, Ріміні, Неаполь, Сицилія (Катанія), Аліканте, Тенеріфе.

Крім того, авіакомпанія почала продаж квитків на внутрішні рейси – з Одеси до Києва й Харкова, які здійснюватимуться з 2 червня наступного року.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: