«Слуга народу» Холодов пояснив, чому вже півтора місяця сидить на Кіпрі

«Слуга народу» Холодов пояснив, чому вже півтора місяця сидить на Кіпрі
Народний депутат Андрій Холодов розповів про ізоляцію на Кіпрі 

Нардеп повідомив, що важко перехворів коронавірусом на Кіпрі

Народний депутат від фракції «Слуга народу» Андрій Холодов, який півтора місяця  пропадав на Кіпрі. розповів, що перехворів там на Covid-19. Нардеп стверджує, що переніс коронавірусну інфекцію досить важко.

Про це Холодов пише у своєму Telegram-каналі.

«Як я переніс коронавірус. Відразу скажу, президент і глава фракції «Слуга народу», багато колег було в курсі ситуації і морально мене підтримували, так що цей пост для журналістів та надмірно вразливих депутатів», - зауважив він.

Холодов далі розповідає, що прилетів з Києва на Кіпр 15 березня. 16 березня його сина там мали оперувати і він хотів бути з родиною в цій ситуації.

«Я полетів виключно з цієї причини, - пояснює нардеп. - Я планував повернутися відразу після операції - 17 березня. У мене був квиток на рейс Ларнака – Київ». Цей рейс було скасоваано авіакомпанією.

Він нагадує, що у Раді він сидить «практично поруч з депутатами Русланом Горбенком і Володимиром Ватрасом», які одними з перших отримали позитивні тести на коронавірус.

«Мій стан різко погіршився, і я почав підозрювати, що заразився коронавірусом. У мене були всі симптоми Covid-19, про які попереджають медики: висока температура, лихоманка, кашель, задишка. Тричі, починаючи з 19 березня, до мене додому викликали лікарів. Тест на Кіпрі мені зробити тоді не могли – людей з симптомами коронавірусу не пускали навіть в будівлі лікарень. Лікарі зобов'язали мене самоізолюватися і в письмовій формі заборонили поїздки», - розповів депутат.

247912

Холодов пише, що на 20 березня був запланований евакуаційний рейс у Київ. Однак він вирішив не летіти цим рейсом, щоб «не порушувати заборону лікарів на переміщення і не наражати на небезпеку зараження сотні громадян України в літаку».

«І я вважаю, що це було правильним рішенням. Таким чином, я опинився заблокованим за межами України, без фізичної змоги повернутися в Київ, та ще й з обґрунтованими підозрами на Covid-19», - повідомив Холодов.

Він додав, що переніс хворобу досить важко. «Я і вся моя родина весь цей час перебували в самоізоляції. 12 днів я приймав антибіотики. Тільки після того, як мені стало легше, я почав шукати способи повернутися в Київ. Сьогодні – 30 квітня – перший за довгий час рейс Ларнака - Київ, яким я зможу прилетіти. Що і планую зробити», - запевнив нардеп.

Раніше Главком писав, що нардеп від «Слуги народу» півтора місяця тому полетів на Кіпр та досі не повернувсяЗа інформацією журналістів, на Кіпрі у Холодова з дружиною є у власності маєток біля узбережжя в місті Лімасол, в якому недавно була зареєстрована кіпрська фірма-власник сотень київських МАФів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: