Смерть резервіста на Чернігівщині: стали відомі жахливі подробиці

Смерть резервіста на Чернігівщині: стали відомі жахливі подробиці

18 червня чоловіка було призвано до військової частини на навчальні збори

Військовозобов’язаний-резервіст, про смерть якого повідомлялося раніше, був знайдений повішеним.

Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

Трагедія сталася на території однієї з військових частин, дислокованих неподалік смт. Гончарівське Чернігівської області

«19 червня близько 5 години ранку в недобудованій будівлі, що знаходиться в наметовому містечку військової частини, було виявлено тіло померлого. Для повішення він використав поясний ремінь», - заявили у прокуратурі.

Встановлено, що 18 червня чоловіка було призвано до військової частини на навчальні збори. Загиблий - молодший сержант 1976 року народження.

Зазначається, що на тілі загиблого не було виявлено ознак тілесних ушкоджень, слідів боротьби та інсценування самогубства.

За даним фактом військовою прокуратурою Чернігівського гарнізону зареєстровано кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з додатковою відміткою «самогубство».

Проводяться допити очевидців події, перевіряється версія самогубства військовозобов’язаного. До суду направлено клопотання про призначення судово-медичної експертизи.

Нагадаємо, раніше військовослужбовець 137-го Одеського батальйону морської піхоти Військово-морських сил України був знайдений мертвим

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: