ЗМІ: після смертельної ДТП у Харкові родичі шукають зниклу жінку

ЗМІ: після смертельної ДТП у Харкові родичі шукають зниклу жінку

Родичі знайшли лише сумочку зниклої жінки

Фото: Уніан

У списках загиблих і постраждалих немає прізвища Наталії Умаєвой, яка була на перехресті в момент ДТП

Родичі Наталії Умаєвой заявили, що не можуть її знайти після смертельної ДТП у Харкові. Про це вони розповіли «Тсн».

За словами родичів, жінка 1971 року народження перебувала на перехресті під час аварії і розмовляла з дочкою по телефону. Раптово в трубці почувся шум, якийсь чоловік узяв телефон і повідомив, що сталася аварія і загинуло багато людей.

Зазначається, що на місці аварії рідні знайшли тільки сумочку Наталії. У списках загиблих і постраждалих її прізвища немає. У лікарнях її теж не знайшли.

У Харкові зараз перебуває лише 15-річна дочка зниклої. Чоловік-моряк у рейсі і не знає про ДТП. Батьки і старший син приїдуть в місто лише 20 жовтня. Неповнолітній дівчини інформацію про матір не надають, стверджує ЗМІ.

У середу ввечері, 18 жовтня, у центрі Харкова сталася дорожньо-транспортна пригода, після якої автомобіль «Лексус» влетів у натовп пішоходів. За останніми даними, п'ятеро людей загинули, ще шестеро осіб госпіталізовані.

Поліція опублікувала повний список загиблих і постраждалих в ДТП у Харкові.

Начальник Головного управління Нацполіції у Харківській області Олег Бех заявив, що ДТП сталася через порушення правил дорожнього руху. Зокрема водій «Лексуса» рухалася на заборонний сигнал світлофора.

За кермом автомобіля «Лексус» RX 350 перебувала 20-річна студентка ХНУ імені Каразіна, донька місцевого бізнесмена Олена Зайцева. У мережі вже опублікували фото дівчини.

За фактом аварії відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Більш докладно про трагедію у Харкові  читайте тут.

Читайте також матеріал «Главкома» Кривава ДТП у Харкові. Невже у Європі нема мажорів на дорогах?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: