Собчак оцінила свої шанси на президентських виборах в РФ

Собчак оцінила свої шанси на президентських виборах в РФ
Ксенія Собчак

«Треба використовувати будь-яку можливість, щоб висловити незгоду», вважає Собчак

Телеведуча Ксенія Собчак, яка планує балотуватися в президенти Росії, визнала в інтерв'ю газеті Guardian, що у неї мало шансів на перемогу, але «треба використовувати будь-яку можливість висловити незгоду з нинішнім політичним ладом».

Собчак зазначила, що у неї немає політичної партії, проте телеведуча впевнена, що може виступати «як громовідвід для тих, хто незадоволений політичним порядком при Путіні».

«Треба використовувати будь-яку можливість, щоб висловити незгоду», вважає Собчак.

«Будь-яка можливість важлива. Якщо у вас зв'язані руки, ви повинні плисти, використовуючи ноги. Якщо зв'язані ноги, ви повинні намагатися триматися за край човна зубами», - заявила вона.

Як повідомляв «Главком», 18 жовтня російська телеведуча Ксенія Собчак оголосила про висунення своєї кандидатури на вибори президента РФ 2018 року. Одночасно з цим запрацював сайт «Ксенія Собчак – кандидат «проти всіх», на якому розміщено відеозвернення з кухні.

На початку вересня газета «Ведомости» написала, що Володимиру Путіну на вибори шукають жінку, яка стане таким собі «спаринг-партнером»; в якості «ідеального варіанту» згадувалася Собчак. Тоді сама телеведуча назвала себе «незалежною» людиною і написала: «Мало того, що я ще нікуди не йду - мене вже намагаються виставити маріонеткою адміністрації президента».

Декілька днів тому Собчак заявила, що готова зняти свою кандидатуру на користь Олексія Навального.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: