Соболєв: Аваков і оточення Порошенка лобіювали своїх людей до поліції

Соболєв: Аваков і оточення Порошенка лобіювали своїх людей до поліції
депутат Єгор Соболєв
censor.net.ua

Народний депутат і глава парламентського комітету з боротьби з корупцією Єгор Соболєв розповів, як глава МВС Арсен Аваков лобіював потрібних людей в поліції в обхід конкурсу

Він повідомив, що такі факти почали відбуватися практично відразу після Євромайдану, в 2014 році. За деяким людям Авакову надходила завдання від АП.

Як розповів депутат Соболєв в ефірі «112 Україна»,  відразу після Євромайдану він посварився з Арсеном Аваковим через співпрацю останнього з «корупціонерами».

«Я не вірив, що співпраця зі старими корупціонерами може дати будь-який хороший результат. Я думаю, що завжди несе відповідальність перша людина. Арсен Аваков. І я з ним посварився майже відразу після Євромайдану через це. Він почав говорити: «Ось цю людину треба в поліції залишити, я згоден з відкритими конкурсами, давай їх зробимо, але тут мене просить Адміністрація президента, щоб цей залишився, той залишився».  - розповів депутат Соболєв. - Так не можна робити, не буває вибіркове очищення, тоді знову починається інфекція. Прийшли нові люди, але старі люди їх перемагають».

Нагадаємо, 14 листопада керівник Національної поліції Хатія Деканоїдзе заявила, що йде у відставку. Під час прес-конференції вона висловилася проти того, щоб її місце зайняв голова кримінальної поліції Вадим Троян. Кабінет міністрів затвердив відставку Деканоїдзе.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: