Сьогодні в Швеції відбудеться фінал Євробачення

Сьогодні в Швеції відбудеться фінал Євробачення

Усього ж виступить 26 виконавців.

Фінал Євробачення-2016, у якому під 21-им номером виступатиме представниця України Джамала, відбудеться у Стокгольмі в суботу о 22:00.

Відкриватиме фінал “Євробачення” представниця Бельгії Laura Tesoro з піснею What’s The Pressure. Закриватиме пісенний конкурс співачка з Вірменії Iveta Mukuchyan з піснею Love Wave.

Порядок виступів у фіналі конкурсу “Євробачення”:

Бельгія

Чеська Республіка

Нідерланди

Азербайджан

Угорщина

Італія

Ізраїль

Болгарія

Швеція

Німеччина

Франція

Польща

Австралія

Кіпр

Сербія

Литва

Хорватія

Росія

Іспанія

Латвія

Україна

Мальта

Грузія

Австрія

Велика Британія

Вірменія

Нагадаємо, що у другому півфіналі конкурсу, який відбувся 12 травня, Джамала виступила під 14-м порядковим номером з піснею «1944» і вийшла до фіналу. 

Загалом у другому півфіналі взяло участь 18 країн: Латвія, Польща, Швейцарія, Ізраїль, Білорусь, Сербія, Ірландія, Македонія, Литва, Австралія, Словенія, Болгарія, Данія, Україна, Норвегія, Грузія, Албанія та Бельгія.

Букмекери вже зараз пророкують українській співачці одне з місць в чільній трійці. Також Джамала вже отримала нагороду від пісенного конкурсу "Євробачення-2016". Це EUROSTORY AWARD 2016 - за кращий рядок в конкурсній пісні в цьому році. 

Переможців визначало професійне журі письменників. Журі відзначило рядок пісні "You think you are gods, but everyone dies" (Ви вважаєте себе богами, але всі помирають). 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: