40 днів без Ірини. Родина та соратники згадують Бережну (фото)

40 днів без Ірини. Родина та соратники згадують Бережну (фото)
Ірина Бережна

Загиблого політика згадують колеги та рідні

Сьогодні, 13 вересня, пройшло 40 днів від прощання з українським політиком, колишнім депутатом Верховної Ради Іриною Бережною, яка загинула у ДТП. Колеги та соратники Ірини згадують про неї в цей день.

«Ірина Бережна. Сьогодні 40 днів. Пам’ятаємо. Любимо. Сумуємо», - написав на своїй сторінці у Facebook нардеп Олександр Вілкул.

Одіозний журналіст-українофоб Юрій Кот, який наразі переховується у Росії, також згадав Ірину.

Як пишуть деякі ЗМІ, за словами матері загиблої, Олени Бережної, правоохоронні органи Хорватії до сих пір не завершили всі необхідні експертизи і не встановили причину автокатастрофи, в якій Ірина.

За словами Олени Бережної, всі проекти по захисту прав людини, якими займалася її дочка, продовжують вести юристи Інституту правової політики.

«Все, що Іра запланувала, буде продовжуватися. Ми будемо вести судові процеси, захищати свободу слова. Інститут носитиме її ім'я. І ми сподіваємося, що ті зміни в країні, про які вона мріяла, - про світ, про справедливе правосуддя, - обов'язково відбудуться», - розповіла Олена Бережна.

Нагадаємо, Ірина Бережна загинула в автокатастрофі 5 серпня вранці на північному узбережжі Адріатичного моря (на території Хорватії). В автомобілі, який зірвався в кювет, разом з Бережною перебувала її восьмирічна донька. Дівчинка отримала незначні травми, оскільки сиділа на задньому сидінні в автокріслі, яке було пристебнутим. Як повідомив представник консульської служби Міністерства закордонних справ Василь Кирилич, за кермом автівки перебував не громадянин України. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: