Сьогодні пройде засідання РНБО щодо «Укроборонпрому»

Сьогодні пройде засідання РНБО щодо «Укроборонпрому»

За словами Порошенка, за діяльністю оборонного сектору має бути розширений урядовий, парламентський та суспільний контроль

Рада національної безпеки та оборони України під головуванням президента Петра Порошенка ввечері в середу, 6 березня, проведе засідання щодо реформування державного концерну «Укроборонпром» та посилення прозорості його діяльності.

Як повідомили УНІАН поінформовані джерела, початок засідання РНБО планується о 16.00.

Раніше 4 березня Порошенко доручив секретарю Ради національної безпеки та оборони Олександру Турчинову найближчим часом скликати засідання РНБО щодо реформування «Укроборонпрому». За словами Порошенка, за діяльністю оборонного сектору має бути розширений урядовий, парламентський та суспільний контроль.

Нагадаємо, США радять Україні провести повний аудит «Укроборонпрому».

Як повідомлялося, напередодні НАБУ затримало колишнього директора «Укрспецекспорту» і ще чотирьох чиновників за підозрою в розтраті 55 мільйонів гривень.

Президент Петро Порошенко вимагає термінового розслідування оприлюднених фактів про нібито зловживання в «оборонці». 

Зазначимо, що 5 березня Національне антикорупційне бюро після випуску нової серії розслідування журналістів за схемами в оборонному комплексі відкрило ще одну справу за кваліфікацією ч. 5 ст. 191 КК України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: