Сьогодні суд може поновити на посаді екс-суддю-«колядника» Зварича

Сьогодні суд може поновити на посаді екс-суддю-«колядника» Зварича
Ігор Зварич

В Окружному адміністративному суді Львова відбудеться розгляд справи за позовом Зварича

Сьогодні Львівський окружний адміністративний суд розгляне позов екс-судді Ігоря Зварича про поновлення його на посаді. Про це Укрінформу повідомили у суді.

«28 листопада об 11:30 в Окружному адміністративному суді Львова відбудеться розгляд справи за позовом екс-судді Львівськго апеляційного окружного суду Ігоря Зварича про поновлення його на посаді судді та відшкодування моральної шкоди», - зазначили у суді.

Головуючим суддею виступить Володимир Сакалош.

Як повідомлялось, кримінальну справу проти керівника  Львівського апеляційного окружного суду Ігоря Зварича було порушено наприкінці 2008 року. У будинку голови суду, в його робочому кабінеті і кабінетах шести його колег співробітники СБУ і Генпрокуратури вилучили 1 млн доларів і 2 млн гривень. У своє виправдання Зварич заявив, що близько 100 тис доларів він просто «наколядував», мовляв, є в українців звичка посівати новий кабінет.

В 2011 році Зварич був засуджений до 10 років ув'язнення за хабарництво в особливо великих розмірах.

За гратами він провів сім років, з них три – у СІЗО. На волю Зварич вийшов за «законом Савченко». Тепер позивач вимагає відшкодувати моральну шкоду та поновити його на посаді.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: