Сьогодні ворог уже п’ять разів обстріляв позиції українських військових на Донбасі

Сьогодні ворог уже п’ять разів обстріляв позиції українських військових на Донбасі
На Донецькому напрямку вночі та зранку було неспокійно неподалік Широкиного

З о пів на першу ночі ворог майже 20 хвилин вів вогонь з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї по позиціях ОС біля Зайцевого

З початку поточної доби ворог уже 5 разів обстріляв позиції Об'єднаних сил на Донбасі. Про це повідомив речник прес-центру Міноборони Максим Праута.

«Станом на 12-ту годину сьогодні, 14 липня, російсько-окупаційні війська здійснили п’ять обстрілів», - зазначив Праута.

Зокрема, за його словами, на Луганському напрямку бойовики з боку окупованого населеного пункту Сміле упродовж півгодини обстрілювали обладнані поблизу Кримського опорні пункти підрозділів Об’єднаних сил з мінометів калібру 82 мм, озброєння бойової машини піхоти, ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Крім того, з о пів на першу ночі ворог майже 20 хвилин вів вогонь з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї по позиціях ОС біля Зайцевого.

Міномет 82-го калібру і автоматичні гранатомети після 11-ї бойовики використали під час обстрілу військовослужбовців Збройних сил України, які виконують бойові завдання в районі Новолуганського.

На Донецькому напрямку вночі та зранку було неспокійно неподалік Широкиного, де російсько-окупаційні війська з боку Саханки двічі застосовували стрілецьку зброю.

За наявною інформацією, від початку поточної доби в результаті обстрілів втрат у лавах Об’єднаних сил немає.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: