Сьогодні ВР розгляне питання недоторканності Чауса та закон про спецконфіскацію, - нардеп

Сьогодні ВР розгляне питання недоторканності Чауса та закон про спецконфіскацію, - нардеп

За його словами, фракція «Народний фронт» виступить за підвищення обороноздатності України

Верховна Рада України завтра, 6 вересня, розгляне питання недоторканності судді Чауса та закон про спецпконфіскацію майна і грошей, вкрадених режимом Януковича. Такі найважливіші теми засідання ВР назвав голова фракції «Народний фронт» Максим Бурбак в ефірі телеканалу «112 Україна».

У відповідь на питання, які принципові документи завтра будуть розглядатися народними депутатами у Верхновній Раді, він виокремив кілька з них.

«Принципово, це позбавлення недоторканності судді Чауса, щоб його нарешті змогли притягти до відповідальності. Дуже багато законопроектів, які завтра стоять на порядку денному. Це і прийняття присяги 7 депутатів, які були дообрані до ВР. Найголовніше, завтра ми будемо вимагати, що треба підвищувати і допомагати підвищувати обороноздатність нашої країни. Закон про спецконфіскацію майна і грошей, вкрадених режимом Януковича, і тоді ми побачимо персонально, хто складає лобі, яке захищає гроші Януковича. Як вони рвуть сорочку на собі, стоять, лежать, підпирають її, а потім розказують всім на погоджених радах, як вони ратують за народ», - сказав Бурбак.

За його словами, треба продовжувати виділення відсотків від ВВП на підвищення обороноздатності країни. Він сказав, що це було запроваджено урядом Арсенія Яценюка, і «Народний фронт» буде вимагати це зробити.

«Треба збільшувати видатки на нашу освіту, на охорону здоров’я. Тобто є вимоги НФ стосовно підтримки в бюджет тих реформ, які були запроваджені урядом Яценюка і нашою фракцією. Я впевнений, що бюджет буде внесений відповідно до регламенту», - зазначив голова фракції «Народний фронт».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: