Сокирою по голові. У Дніпрі жорстоко вбили дівчину

Сокирою по голові. У Дніпрі жорстоко вбили дівчину

У вбивстві студентки підозрюють колишнього коханця її матері

У селі Диївка, що у Новокодакському районі Дніпра, в День міста жорстоко вбили 19-річну дівчину. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції міста.

Про вбивство у поліцію повідомила 9 вересня близько 18-ї години сусідка. Вона розповіла, що стукала в двері, але їй ніхто не відкрив, тоді вона зазирнула у вікно і побачила, що на підлозі лежить щось, накрите ковдрою. Одразу ж жінка подзвонила матері дівчини та у поліцію.

На місці злочину у провулку Преси патрульний екіпаж знайшов труп з ознаками насильницької смерті. За попередньою інформацією, дівчину декілька разів вдарили ножем у груди і чотири рази сокирою по голові. Її, до речі, знайшли на місці вбивства зі слідами крові.

Про ймовірного вбивцю поліції також повідомили сусіди, на думку яких до цього жахливого злочину може бути причетний колишній співмешканець матері дівчини. Того дня він декілька разів приходив у гості.

Матір дівчини розповіла, що донька перейшла на третій курс коледжу. За її словами, з будинку зник телефон загиблої та 300 гривень.

Поліцейські оперативно передали орієнтування щодо підозрюваного. Пізніше на проспекті Свободи патрульні помітили громадянина, який стояв на проїзній частині і спілкувався з таксистом. Інспектори зробили зауваження чоловіку за порушення ПДР. Коли той повернувся, вони впізнали в ньому підозрюваного.

36-річного чоловіка затримали і доставили до Новокодацького відділку поліції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: