Соліст Львівського театру опери та балету підозрюється у сепаратизмі

Соліст Львівського театру опери та балету підозрюється у сепаратизмі
Микола Санжаревський

Микола Санжаревський потрапив до списку «Чистилища» на сайті «Миротворець»

Соліст Львівського театру опери та балету імені Соломії Крушельницької Микола Санжаревський підозрюється у підтримці терористів незаконних угруповань «ДНР» і «ЛНР» та поширенні інформації, що може розцінюватися, як посягання на територіальну цілісність України.

У театрі проведуть службове розслідування у зв’язку із антиукраїнськими поглядами Санжаревського, повідомляє Львівський портал.

Інформацію про сепаратистські погляди соліста оприлюднила журналістка з Одеси Олена Добровольська. Вона опублікувала скріни зі сторінок Санжаревського у соцмережах, де видно, що він поширює інформацію антиукраїнського характеру та підтримує окупантів на Донбасі.

34_01

35_02

Окрім того, Санжаревський потрапив до списку «Чистилища» на сайті «Миротворець».

33_02

Микола Санжаревський – соліст балету в Львівській опері. Як йдеться на офіційному сайті Львівського оперного театру, серед його найвідоміших партій є Квазімодо з «Есмеральди», Блазень з «Лебединого озера», чорт та бог-творець зі «Сотворення світу» і не лише. Окрім того, Санжаревський виконував одну із партій у фольк-опері «Коли цвіте папороть»,  прем’єра якої нещодавно відбулась в Оперному. Окрім того, він є арт-директором у Львівській школі академічного та сучасного балету.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: