Соратниця Порошенка розказала, як керуватиме Міністерством ветеранів

Соратниця Порошенка розказала, як керуватиме Міністерством ветеранів
Нардеп Ірина Фріз

Фріз вважає, що її підготовка та професійний досвід відповідають поставленим завданням

Народний депутат від БПП Ірина Фріз на посаді міністра з питань ветеранів бачить себе в ролі державного менеджера, який буде координувати та направляти процеси реформ.

Про це вона заявила в інтерв'ю Depo.ua.

«Вважаю, що моя підготовка та професійний досвід, а також тісні контакти з армією, іншими силовими структурами та західними партнерами, відповідають поставленим завданням», - сказала нардеп

«В разі мого призначення на цю посаду, в міністерство прийде не одна людина. Це буде команда, кістяк якої будуть складати, в першу чергу, ветерани, військові та цивільні фахівці із основних векторів реформ. І, звичайно, ми будемо активно співпрацювати із іноземними партнерами, переймаючи світовий досвід», - зазначила вона.

За словами Фріз, її прізвище «відоме тим, хто захищав і захищає Батьківщину у війні з Росією».

«І на Заході, і в Москві добре знають мою непримириму позицію по Росії», - додала вона.

Також нардеп назвала першочергові реформи у разіпризначененя на посаду.

«Створення єдиного вікна по вирішенню проблем ветеранів, замість десятків інституцій, які «відфутболюють» людей; дієві програми по соціальній адаптації та медичній реабілітаціі, на основі як світового досвіду, так і найкращих ефективних кейсів народжених вже в Україні за останні два роки; єдиний державний електронний реєстр ветеранів; новий закон про ветеранів; онлайн-кабінет для кожного ветерана», - заявила Фріз.

Ще одним з основних напрямків діяльності нардеп назвала активну співпрацю з міжнародними партнерами, фундаціями та організаціями, зокрема структурами НАТО.

Раніше ЗМІ повідомляли, що президент Петро Порошенко хоче, щоб на посаду міністра у справах ветеранів було призначено його колишнього прес-секретаря та нинішнього депутата ВР від БПП Ірину Фріз.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: