Співробітники хлібокомбінату на Харківщині закликали Порошенка відродити економічні зв'язки з РФ

Співробітники хлібокомбінату на Харківщині закликали Порошенка відродити економічні зв'язки з РФ

Працівники скаржаться, що можуть залишитися без роботи

«Вести» повідомляють, що понад дві тисячі працівників Лихачовського комбінату хлібопродуктів, розташованого в Харківській області, підписали звернення на адресу президента України Петра Порошенка із закликом відновити повноцінні економічні відносини з Росією.

«Доводиться скорочувати штат і наші співробітники можуть опинитися на вулиці, а їх родини лишаться своїх годувальників», - повідомив колектив.

Працівники хлібокомбінату вказали, що при цьому країна недоотримає в казну таких необхідних податків з прибутків підприємства.

«Виходячи з цього, просимо Вас відновити втрачені економічні зв'язки з Російською Федерацією аж до встановлення зони вільної економічної торгівлі», - йдеться у зверненні до Порошенка.

«Люди, які працюють на нашому комбінаті, забезпечують свої сім'ї необхідними коштами для їх існування, а також через податки забезпечують поповнення казни нашої країни», - зазначив у зверненні трудовий колектив.

2_1

«Вести» повідомляють, що працівники підкреслили: у зв'язку з тим, що в останні роки були розірвані зв'язки з найбільшим споживачем хлібокомбінату - Російською Федерацією, - підприємство опинилося у вкрай складному становищі.

В даний час загальна продуктивна потужність підприємства по переробці зерна становить 360-380 тонн на добу. Сучасне високотехнологічне обладнання дозволяє Лихачовському комбінату хлібопродуктів випускати пшеничне борошно високої якості. Вона реалізується у всіх торгових мережах країни.

«Вести» нагадують, що раніше трудові колективи 7 великих підприємств в різних регіонах країни також зажадали від президента України відновлення економічних зв'язків з Росією.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: