Сполучені Штати готові посилити санкції проти Росії

Сполучені Штати готові посилити санкції проти Росії

Помічник держсекретаря США підтвердив готовність продовжувати підтримку України

Помічник держсекретаря США Рекса Тіллерсона з питань Європи та Євразії Весс Мітчелл заявив про готовність Вашингтона посилити санкції проти Росії. Про це він заявив під час зустрічі з президентом Петром Порошенком, повідомляє прес-служба глави держави.

Мітчелл наголосив на важливості візиту в Україну і запевнив, що США і надалі надаватимуть допомогу у розвитку та зміцнення нашої країни.

«Помічник держсекретаря США підтвердив готовність продовжувати підтримку зусиль України з відновлення суверенітету та територіальної цілісності країни та, у разі потреби, посилити ціну для Москви за продовження агресії проти української держави», - зазначив Мітчелл.

Під час зустрічі обговорювався комплекс питань двосторонніх відносин між Україною та США, співрозмовники також скоординували пріоритетні кроки у рамках їх зміцнення.

Нагадаємо, що 2 серпня президент США Дональд Трамп підписав закон про введення нових санкцій проти Росії, Ірану і Північної Кореї. Список фізичних та юридичних осіб, які потрапляють під санкції, мав бути оприлюднений до 1 жовтня, однак цього досі не сталося.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: