Спостерігачі ОБСЄ бачили біля «виборчих дільниць» у «Л/ДНР» людей з автоматами

Спостерігачі ОБСЄ бачили біля «виборчих дільниць» у «Л/ДНР» людей з автоматами
11 листопада в непідконтрольною уряду Донецьку команда місії зафіксувала збільшення присутності членів збройних формувань

Спостерігачі: Протягом деякого періоду часу в ОРДЛО не працювали мережі мобільного зв'язку

У день «виборів» в окремих районах Донецької та Луганської областей біля «дільниць» стояли по кілька людей у повному бойовому спорядженні і з автоматами. Про це йдеться в звіті Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

«11 листопада в непідконтрольною уряду Донецьку команда місії зафіксувала невелике збільшення присутності членів збройних формувань в деяких частинах центру міста. Спостерігачі бачили будівлі з табличками, на яких було написано «виборчі дільниці»; зовні більшості таких будівель стояли 2–4 людини в повному бойовому спорядженні і з автоматами. Поблизу спостерігачі бачили прилавки, схожі на ті, які використовуються на ринках», - йдеться в повідомленні.

За даними спостерігачів, протягом деякого періоду часу не працювали мережі мобільного зв'язку (Vodafone і «Фенікс»).

«Деякі мирні жителі окремо ділилися своїми переживаннями з приводу того, що люди відчували, що вони змушені «голосувати», так як в противному випадку можуть зіткнуться з затримками з виплатою заробітної плати або наданням послуг з охорони здоров'я у непідконтрольних уряду районах», - зазначили у звіті ОБСЄ.

Повідомляється, що інші місцеві жителі висловлювали занепокоєння щодо можливих наслідків, якщо вони проголосують, а потім поїдуть у підконтрольні українському уряду райони.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: