США нададуть Україні ще $28 млн гуманітарної допомоги

США нададуть Україні ще $28 млн гуманітарної допомоги

Гроші будуть спрямовані міжнародним і місцевим неурядовим організаціям

Сполучені Штати Америки вирішили надати Україні ще 28 млн доларів гуманітарної допомоги. Про це на брифінгу повідомив заступник директора бюро Державного департаменту США у справах народонаселення, біженців і міграції Ненсі Джексон.
«Підтримка міжнародного співтовариства критично важлива для реагування на українську кризу. Сьогодні ми дуже раді повідомити, що США надають додатково більш як 28 млн доларів гуманітарної допомоги», - сказала вона.
Джексон повідомила, що 11 млн доларів від Держдепу будуть спрямовані на допомогу міжнародним організаціям, які надають потерпілим від конфлікту людям медикаменти, ковдри, предмети гігієни і їжу.
Зі слів заступника директора-розпорядника бюро у справах демократії, вирішення конфліктів і гуманітарної допомоги Американського агентства з міжнародного розвитку (USAID) Роба Дженкінса, 5 млн доларів від агентства USAID будуть спрямовані на надання їжі людям, що постраждали від конфлікту, а 12 млн - на допомогу міжнародним і місцевим неурядовим організаціям, які допомагають внутрішнім переселенцям.
Зі слів Джексон, загальна гуманітарна допомога США Україні з моменту початку конфлікту становить 112 млн доларів.
Джерело: Українські Новини

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: