Стали відомі подробиці вбивства бойовика Жиліна

Стали відомі подробиці вбивства бойовика Жиліна

Ймовірний кілер сів за сусіднім столиком і стежив за своїми жертвами

Як відзначають всі свідки вбивства бойовика Жиліна, ймовірний кілер сів за сусіднім столиком і стежив за своїми жертвами.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

При цьому сам вбивця, за словами дівчини-хостес, прийшов в заклад хвилин за двадцять до потерпілих.

Підозрюваний замовив собі каву. Однак один з очевидців відразу зазначив, що відвідувач не став роздягатися, залишивши плащ, і не зняв у приміщенні капелюх. Крім того, на його обличчі були окуляри без діоптрій і вуса, які виглядали неприродно і були схожі на накладні.

Згодом, двоє чоловіків з'явилися в кафе і зайняли столик неподалік від свого вбивці. Несподівано він підскочив з-за столика і швидко підійшов до сидячих людей.

«Він вистрілив не менше 4-5 разів. Кулі одному з відвідувачів потрапили в голову і груди. Від отриманих поранень той помер на місці», - розповідає джерело.

Нагадаємо, російські ЗМІ повідомили, що л.ідера «Оплоту» Жиліна застрелили в ресторані під Москвою.

Як повідомлялося, Жилін утік з України ще в лютому 2014 року. Згодом стало відомо, що СБУ оголосила у розшук лідера  «Оплоту».

Наприкінці березня 2015 прокуратура Харківської області почала кримінальне провадження за фактом пособництва у привласненні коштів територіальної громади через фіктивні фірми Жиліна, вчиненого за попередньою змовою групою осіб (ч. 5 ст. 27, ч . 5 ст. 191 КК України).

Крім того, СБУ в області проводило досудове розслідування за фактом фінансування тероризму Жиліним (ч. 2 ст. 258-5 КК України).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: