Стало відомо, коли проходитиме прощання із вбитим мером Гданська

Стало відомо, коли проходитиме прощання із вбитим мером Гданська

Мер Гданська Павло  Адамович помер в лікарні після отриманих на концерті ножових поранень

Мера Гданська Павла Адамовича поховають у базиліці Вознесіння Пресвятої Діви Марії у центрі Гданська

Похорони убитого мера Гданська Павла Адамовича відбудуться 19 січня.

Як повідомляє Onet.pl, літургія розпочнеться о 12.00. Мера поховають у базиліці Вознесіння Пресвятої Діви Марії у центрі Гданська.

Бажаючі попрощатися із загиблим мером зможуть зробити це в четвер. О 17.00 труну з його тілом виставлять у Центрі європейської солідарності. Вона залишатиметься там впродовж доби.

У п’ятницю труну з тілом мера перенесуть до базиліки, у якій, за рішенням родини, Адамовича поховають. Родина закликала не приносити свічки і квіти. Натомість на місці будуть волонтери, які збиратимуть пожертви на благодійність.

Для тих, хто в суботу не зможе потрапити у базиліку, міська влада у різних місцях міста встановить екрани, на яких транслюватимуть поховальну церемонію.

Нагадаємо, мер Гданська Павло  Адамович помер в лікарні в понеділок після отриманих в неділю ввечері ножових поранень, які йому завдав на концерті 27-річний житель Гданська.

Зловмисник кілька тижнів тому звільнився з в'язниці, де він провів п'ять років за пограбування банків. Відомо, що у в'язниці у нього було діагностовано важке психічне захворювання.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: