Стало відомо, заради чого Мураєв і Рабінович втекли з Опоблоку

Стало відомо, заради чого Мураєв і Рабінович втекли з Опоблоку
opposition.org.ua

Створювати нову політсилу депутат збирається разом із Вадимом Рабиновичем

Народний депутат Євген Мураєв, який покинув «Опозиційний блок», збирається створювати нову політичну силу. Про це він сказав у коментарі «Главкому».

Партнером у новому проекті в Мураєва буде теж колишній член фракції «Опоблоку» Вадим Рабінович. «Ми дружимо майже 20 років, і на багато речей маємо спільний погляд», - зазначив він.

За словами Мураєва, вони збираються запропонувати Україні «зовсім нову ідеологічну платформу».

«Це буде абсолютно чіткий план розвитку країни, будуть представлені різноманітні законопроекти, якими ми будемо його забезпечувати. Плануємо дати ідею, яку ніхто за 25 років так і не сформулював», - додав він.

Нардеп підкреслив, що українці мають об’єднуватись не навколо культури, мови чи історії,а навколо економіки.

«У нас руйнується країна. Країна зі слабкою економікою просто не витримає тих економічних потрясінь, які маємо наразі. Треба припиняти жити у кредит, ми повинні починати заробляти гроші. І ми знаємо, як це зробити. Нам потрібно рятувати країну та розвиватися», - зазначив Мураєв.

Нагадаємо, сьогодні народний депутат Євген Мураєв заявив про вихід із фракції «Опозиційний блок». Говорячи про причини виходу з фракції, Мураєв зауважив, що не хоче чекати, «поки повз мене по річці пропливуть усі ті, хто довів нашу країну до такого стану». «Я вважаю, що в країні потрібні зміни», — підкреслив він.

Раніше народний депутат Вадим Рабінович також вийшов із цієї політсили. «Опозиційний блок» було створено із 4-х партій у свій час, одна з яких - моя партія «Центр». Учора було політбюро моєї партії, люди з усіх регіонів України. Я їх послухав і мені соромно стало. Тому прийнято своє радикальне рішення», - пояснив він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: