Стогній подав на нардепа Геращенка до суду за наклеп

Стогній подав на нардепа Геращенка до суду за наклеп
Костянтин Стогній

Висловлювання Геращенка «ображає, принижує честь і ділову репутацію Стогнія»

Журналіст Костянтин Стогній подав до суду на народного депутата, радника міністра МВС Антона Геращенка за наклеп. Про це Стогній написав на своїй сторінці в Facebook.

«Геращенко ходив по телеканалах і поширював свідому брехню, що «Стогній був прес-секретарем міністра Олександра Захарченка». По-перше, я не розумію, хто такий «Олександр Захарченко». Мабуть, Геращенко мав на увазі міністра МВС у 2014 р. Віталія Захарченка. Але і тут, як каже наш міністр культури, «прірва свідомості». Справа в тому, що я звільнився з органів внутрішніх справ задовго до Майдану і з міністром Захарченком знайомий не був. І ці речі очевидні і легко перевіряються. З Геращенка що спитати... А до суду я подаю суто щоб перевірити: наскільки складно нині в українському суді довести, що біле – це біле. А зовсім не чорне...» – написав журналіст.

 

Зокрема у позовній заяві, поданій 12 грудня, йдеться, що нардеп «Геращенко поширював інформацію, яка є недостовірною, не відповідає дійсності, завдає образу і ганьбить честь та ділову репутацію Костянтина Стогнія».

Нагадаємо, відкритий конфлікт між журналістом і радником глави МВС почався після перестрілки в Княжичах, унаслідок якої загинуло п'ятеро поліцейських. Стогній у своїй передачі висунув відмінну від МВС версію причин трагедії. У відповідь на це Геращенко заявив: «Це відверта дурість. Одна баба сказала, що поліцейські самі грабували будинок і приїхала служба держохорони, то я можу доповнити версію Стогнія, щоб він заявив сьогодні. Це поліцейські пограбували будинок і не поділили здобич. У результаті сталися такі розбірки. Ну, Стогнію передаю: будь ласка, запускайте цю версію. Ваші господарі її позитивно оцінять!»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: