Стрілянина в Дніпрі: убили бізнесмена, його охоронців поранили

Стрілянина в Дніпрі: убили бізнесмена, його охоронців поранили
Фото ГУ Національної поліції в Дніпропетровській області

В автівці, по якій випустили 30 куль, перебував підприємець і двоє охоронців

У Дніпрі ввечері 25 січня розстріляли автомобіль охоронної фірми: убито одного чоловіка, ще двох поранено. Про це повідомляє прес-служба управління Нацполіції в Дніпропетровській області.

Інформація про стрілянину надійшла до чергової частини Соборного відділення поліції м. Дніпра ввечері 25 січня. Громадяни повідомили, що по вул. Академіка Лазаряна невідомі з вогнепальної зброї розстріляли автомобіль охоронної фірми, є потерпілі.

Виїхавши на місце пригоди, поліцейські виявили автомобіль охоронної фірми, у якому був мертвий чоловік і двоє поранених охоронців у бронежилетах. Унаслідок нападу чоловік загинув на місці, а охоронці дістали тяжкі тілесні ушкодження. Їх доправили в лікарню, де їм було надано медичну допомогу. Зараз стан поранених стабільний.

«Було встановлено, що нападники забрали сумку з великою сумою грошей, яка належала загиблому. За життя людина займалася підприємницькою діяльністю. Раніше на чоловіка вже було скоєно розбійний напад, тому протягом двох років він користувався послугами охоронної фірми, працівники якої щодня супроводжували його до місця роботи і додому», – повідомили в поліції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: