Стрімка втрата рейтингу: в Путіні розчарувалася третина росіян – опитування

Стрімка втрата рейтингу: в Путіні розчарувалася третина росіян – опитування
Володимир Путін

У третини росіян різко погіршилося ставлення до Путіна

Майже третина росіян зізналися, що останнім часом їхнє ставлення до президента РФ Володимира Путіна погіршилося. Як випливає з проведеного в кінці листопада опитування «Левада-центру», про це заявило 29% респондентів. Водночас 55% опитаних сказали, що їхнє ставлення до глави держави за останній час не змінилося. 14% повідомили, що почали ставитися до Путіна краще.

ngr

При цьому майже три чверті росіян впевнені, що Путін «щиро хоче домогтися підвищення добробуту населення». 24% респондентів вважають, що йому вдасться це зробити, 48% висловили побоювання, що йому завадить бюрократія і відсутність хорошої команди. Тим часом 23% респондентів заявили, що сумніваються в прагненні і бажанні Путіна виконати свої передвиборні обіцянки.

Як зазначив, коментуючи підсумки опитування, заступник директора «Левада-центру» Олексій Гражданкін, ставлення до президента погіршилося більше, ніж у момент протестів на Болотній площі. У 2011 році терпіння росіян з приводу наслідків кризи закінчилося і зростання невдоволення владою відобразилось у зниженні рейтингів, зараз відбувається щось подібне, каже соціолог.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: