Суд арештував автомобіль Каська

Суд арештував автомобіль Каська
Фото rian.com.ua

Спершу була квартира, а тепер уже й автомобіль арештовано. Буду насолоджуватися користуванням своїм ноутбуком, бо скоро уже й до нього доберуться - Касько

Суд прийняв рішення про арешт автомобіля екс-заступника Генпрокурора Віталія Каська на вимогу прокуратури. Про це Касько повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Спершу була квартира, а тепер уже й автомобіль арештовано. Буду насолоджуватися користуванням своїм ноутбуком, бо скоро уже й до нього доберуться», - зазначив Касько.

«Уже давно очевидно, що «відважні лицарі плаща та кинджала» з вулиці Різницької сумлінно виконують замовлення влади на те, щоб зробити моє життя якомога «приємнішим». Наче натякають мені: «Бачиш, добродію, не до тих лізеш зі своїми антикорупційними викриттями та критикою можновладців», - додав він.

Касько пояснив, що купив свій автомобіль ще тоді, коли працював адвокатом і вказував його в усіх деклараціях. «А тим часом, десь у паралельній реальності, прокурор Дмитро Сус, який записав свій автомобіль на 86-річну бабусю, продовжує спокійно працювати і виконувати нові замовлення керівництва. Бо з таким вірним «другом» керманичам країни не цікаво, звідки у людини, яка працює на державній службі, є кошти на Audi Q7», - обурився Касько.

Водночас, за словами одного з адвокатів Каська – Андрія Стельмащука, вони досі не отримали цієї ухвали суду. «Ми досі її не отримали, і я так розумію, що судді не збираються нам її надсилати», - сказав він і додав, що рішення було винесене ще в середині серпня, хоча Каську відомо про це стало лише зараз. «Це рішення виносилось в рамках того ж самого квартирного питання», - додав Стельмащук.

Нагадаємо, Каську належить автомобіль Toyota RAV4.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: