Суд арештував майже 200 млн грн, що належать екс-міністру Колобову

Суд арештував майже 200 млн грн, що належать екс-міністру Колобову

Екс-міністр з метою приховування грошових коштів розмістив їх на рахунках у «Фідобанку» на ім’я своєї матері

Під час розслідування кримінального провадження за підозрою колишнього міністра фінансів України Юрія Колобова у заволодінні бюджетними коштами в особливо великих розмірах Генеральною прокуратурою України встановлено, що екс-міністр з метою приховування грошових коштів, отриманих шляхом зловживання службовим становищем, розмістив їх на рахунках, відкритих у ПАТ «Фідобанк» на ім’я своєї матері В. Шульц.

Як повідомляє прес-служба ГПУ, слідчим суддею Печерського районного суду Києва визнано обґрунтованою позицію Генеральної прокуратури України в частині належності коштів безпосередньо Колобову у зв’язку з чим їх арештовано. Всього у гривневому еквіваленті накладено арешт на 199,4 млн грн, зазначається в повідомленні.

«30.05.2016 Апеляційний суд м. Києва погодився з доводами прокурора Департаменту процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих центрального апарату Генеральної та підтвердив, що накопичені на банківських рахунках кошти є предметом на яке може накладатися обмеження в розумінні ст. 170 (накладення арешту на майно) КПК України, визнавши арешт цих коштів законним», - додає ГПУ.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: